GDPR Право на изтриване („да бъдеш забравен“)

За да изтриете профила си ще трябва да следвате стъпките по-долу

  • 1. Попълнете имейла си във формата по-долу.
  • 2. Ще ви бъде изпратен имейл за потвърждение. Трябва да кликнете върху връзката за потвърждение в имейла.
  • 3. Вашият профил и лични данни ше бъдат изтрити.
  • 4. Ще получите имейл с потвържение, че профилът Ви е изтрит.