Връзка с нас: office@svatba-bg.info
Bulgarian

Как да поръчам?

СТЪПКА 1 - избор на продукти

 1. Изберете желания от Вас продукт.
 2. Отбележете желаното количество. За някои продукти е нужно също да изберете - цвят, надписване, размер, печат и др.
 3. Натиснете бутон "КУПИ". Артикулът е добавен във виртуалната Ви кошница.

Може да продължите с пазаруването и да добавите неограничен брой продукти в кошницата.

СТЪПКА 2 - кошница

 1.  След като приключите с пазаруването натиснете иконата с кошницата- горе в ляво до надпис "МОИТЕ ПОКУПКИ". Тук имате възможност да преминете директно към стъпка 3, като изберете "КУПИ" или да прегледате кошницата преди да продължите, като изберете "КОШНИЦА". Препоръчваме Ви да изберете "КОШНИЦА".
 2. Ако сте избрали "КОШНИЦА" имате възможност да прегледата продуктите, да корегирате количествата (като отбележите новото количество и натиснете върху двете сини стрелки) или да изтриете някой продукт (като натиснете върху червения Х). Ако сте пропуснали някой продукт може да изберете "ПРОДЪЛЖЕТЕ С ПОКУПКИТЕ".
 3. Ако всичко е точно, изберете "ПЛАЩАНЕ".

СТЪПКА 3 - плащане

 1. Опции за плащане. Ако вече имате регистрация ще трябва да въведете имейл и парола за да продължите. Ако нямате регистрация може да изберете "Създаване на профил" или "Плащане без регистрация". Щом четете тези редове предполагаме, че нямате регистрация, за това продължаваме:)
 2. Данни за плащането. Тук ще е нужно да попълните информацията в полетата. Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни за попълване, останалите се попълват при желание. След като сте попълнили полетата, моля, натиснете "ПРОДЪЛЖИ".
 3. Данни за доставка. Ако адреса за доставка е един и същ с адреса от регистрацията, тази стъпка се прескача автоматично.
 4. Начин на доставка. Доставките се извършват с куриерска фирма "СПИДИ" или "ЕКОНТ". Ако имате някакви изисквания може да ги отбележите в полето "Добавете пояснения или указания към поръчката си". След това натиснете "ПРОДЪЛЖИ".
 5. Метод на плащане. Плащането се извършва в момента на доставка. Ако имате някакви указания към поръчката, напишете ги в полето "Добавете пояснения или указания към поръчката си".  След това трябва да отметнете полето "Прочел съм и съм съгласен с Общи условия за ползване" и да натиснете "ПРОДЪЛЖИ".
 6. Потвърждаване на поръчката. Тук ще видите всички продукти, които сте купили. Ако всичко е точно натиснете "ПОТВЪРДИ".

ПОРЪЧКАТА ВИ Е ПРИЕТА.

На имайла, който сте попълнили при регистрацията ще получавате информация за движението на поръчката. Ако при изпълнението на поръчката възникнат въпроси ще се свържем с вас по телефона.

 

 

Design and Development by theAlThemist
© 2014 | All rights reserved!